Villkor och betingelser

Vänligen läs följande regler och villkor noga innan du använder denna webbplats.

 

Genom att använda denna webbplats, inklusive inköp av produkter från denna webbplats, eller genom att klicka på en ruta som säger att du accepterar eller samtycker till dessa villkor, du ditt samtycke till dessa villkor. Om du inte accepterar dessa användarvillkor, kan du bara lämna denna webbplats.

 

1. Räckvidd

Regler och villkor gäller för all användning av Sefotbollsbutik.com ("hemsida" den) och inköp av produkter via webbplatsen. Genom din användning av Sefotbollsbutik.com eller inköp av produkter via hemsidan, godkänner du användarvillkoren. Genom att använda Sefotbollsbutik.com eller köpa produkter genom Sefotbollsbutik.com, samtycker du till att avtal, meddelanden, upplysningar som Sefotbollsbutik.com tillhandahåller och levererar elektroniskt uppfyller alla rättsliga krav som sådana avtal, meddelanden, upplysningar ske skriftligen.

 

2.

Genom att köpa en produkt som använder Sefotbollsbutik.com representerar dig till Sefotbollsbutik.com att du är vuxen och att du har rätt att göra inköp. När du använder Sefotbollsbutik.com, är du ansvarig för att upprätthålla sekretessen för dina inloggningsuppgifter.

 

3. Reservationer och undantag

Produkter och priser som presenteras på denna webbplats är inte ett erbjudande att sälja varor - de är reklam för att ta emot erbjudanden. Priserna kan ändras utan förvarning och order kan behöva ändras eller återkallas efter det att de har lämnats in via webbplatsen. Sefotbollsbutik.com kan behöva kontakta kunderna om prisförändringar eller tillgänglighetsproblem efter beställning har lämnats in.

 

Sefotbollsbutik.com förbehåller sig rätten att ändra priser och beskrivningar för produkter som presenteras på webbplatsen när som helst utan förvarning. Sefotbollsbutik.com syftar till att alltid presentera den mest korrekta informationen, dock produktbeskrivningen felaktigheter, tryckfel och pris fel kan förekomma ibland. Sådana fel som finns i produktspecifikationerna och prissättning kommer att korrigeras när den upptäcks.

 

I sådana fall, Sefotbollsbutik.com förbehåller sig rätten att återkalla presenteras produkter och upphäva eller ändra order som innehåller produkter med felaktiga beskrivningar eller pris. Om ett fel i prissättningen upptäcks efter en beställning har lämnats in, Sefotbollsbutik.com kommer att försöka kontakta kunden angående beställningen.

 

4. Produkt tillgänglighet

Sefotbollsbutik.com försök att presentera korrekt tillgång till alla produkter, men ett fel kan uppstå ibland. Skulle beställda produkten inte är tillgänglig, Sefotbollsbutik.com kommer att försöka kontakta kunden och ändra ordningen eller annullera beställningen och utfärda ett bidrag.

 

5. Leverans och äganderättsförbehåll

Produkter beställda kommer att levereras till den adress som lämnats vid beställning, antingen genom EMS eller DHL. Du samtycker till att beställda och skickas till dig produkter förblir egendom Sefotbollsbutik.com dess att full betalning har mottagits.