Leverans och frakt

 Vi använder kurir tjänsteleverantörer som EMS, DHL att sända din beställning. Beroende på vikt och volym av din beställning och din leveransadress, kommer vi att välja en lämplig bärare till leverans till skicka din beställning. Budfirmor tillhandahåller online spårningstjänst från insamling till leverans. Om du har några frågor, skicka det till footballsalesonline@gmail.com.

 

Fraktkostnader och leveranstider varierar beroende på mängd och vikt av de objekt som du köper liksom volymen av paketet, antal transporter och möjligheten att din beställning sjöfart. Order kommer att skickas efter bekräftelse på betalningen.

 

Vissa avlägsna adresser kan medföra längre transittider. Transittiden från insamling till leverans varierar beroende på leveransadressen.

 

YTTERLIGARE INFORMATION

 

Olika Stock Tillgänglighet - Om du har valt objekt med olika tillgänglighet tider så kommer vi skickar din beställning när alla objekt är redo.

 

Avsändande av order - Även om vi försöker få alla våra beställningar skickas samma dag som beställning, kan detta inte alltid möjligt, av följande skäl:

 

Kreditkorts Kontroller - Ibland kan vi behöva göra ytterligare kontroller av ditt kreditkort som kan fördröja din beställning.

 

Shirt tryck - shirts kräver personalisering till exempel med ytterligare namn, numrering och märken sätts kan ta en extra några dagar innan de är redo att skickas.

 

Objekt på Finns Inom - Ibland om en viss produkt är i hög efterfrågan kommer vi att behöva ändra ordningen från våra leverantörer. Om så är fallet då antalet dagar som den här processen kommer att ta kommer att noteras på produktdetaljer sidan.

 

Återgång politik

 

Sefotbollsbutik.com hoppas du blir nöjd med varje köp du gör, men i vissa fall kan en kund kanske vill returnera en vara.

 

Produkter kan returneras för återbetalning om det aldrig har använts hittills. Och du bör lämna det begärda avkastning inom fem dagar efter att du fått det.

 

Vi testar våra produkter innan vi erbjuder dem till försäljning. Om du inte kan använda någon av våra produkter, vänligen kontakta oss och vi kommer att vara trevlig för att hjälpa dig. Sefotbollsbutik.com ansvarar inte för skador på föremål efter användning.

 

 

Vi hoppas att du tycker om ditt köp från oss.