Muller prestation i världscupen 2018 drar uppmärksamhet

Posted By on Friday 20th April 2018

Nyligen hölls en internationell fotbollsuppvärmning. Tyskland spelade mot Spanien. Iniesta hjälper Rodrigo med ett mål. Muller har en Tyskland fotbollströja och gör ett långt skott för Tyskland.


I den 6: e minuten i matchen gjorde Rodrigo ett mål och Tyskland 0-1 Spanien. I den 35: e minuten gjorde Muller också ett mål, Tyskland 1-1 Spanien.


Återvändande till landslaget är Muller en absolut superstjärna. Muller har enastående prestanda i alla större evenemang. I år är inget undantag. I uppvärmningen i Spanien slog Muller kaptenens armband och tyska laget föll bakom tidigt. Under omständigheterna steg Muller framåt och gjorde ett långt skott på toppen av bågen för att hjälpa det tyska laget jämföra.


Sedan 2018 har Muller återfått sina poängmål både i ligan och Champions League. Han återhämtar sig också från landslaget Muller. Årets tyska landslag är fortfarande sannolikt att vinna VM. För att uppnå detta stora mål spelar Muller fortfarande en viktig roll. Låt oss köpa en Muller fotbollströja för att se fram emot Mullers magiska prestanda vid årets VM!
Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Tyskland fotbollströja, Muller fotbollströja