Messi moderlag lanserade en speciell fotbollströja

Posted By 0 on Wednesday 31st January 2018

Tjugo första omgången av den spanska fotbollsförbundet Lionel Messi i matchen mot Betis, inte bara 2 mål och 1 pass, men det finns många underbara genombrott. I "Marca" -undersökningen var Messi de absolut bästa fansen som valdes som den aktuella rundan av den bästa spelaren, och Messi-mamma Newell gamla pojke introducerade också en speciell skjorta.Billiga Fotbollskläder för Barn, gärna ge dig någon hjälp.

Messi vann omröstningarna i den nuvarande rundan av den bästa spelaren i den spanska fotbollsligan, Messi vann totalt 77% av rösterna, fördelen är uppenbar. Real Madrid-försvararen Nacho gjorde två mål, vilket gjorde att Real Madrid vann La Coruña, men vann bara 15% av omröstningen. Real Madrid-stjärnan Bell och Barcelona-anfallaren Suarez vann 4% av omröstningen. "Marca" sa att som den spanska fotbollslagen denna säsong för att stoppa den nuvarande tiden, det nuvarande målet för de flesta spelare och spelare i världen, vann Messi igen erkännandet av världen, även motståndarna Betis fans ska plumma väst applåder , det här är hans godkännande. Fotbollströjor barn Messi, vi ger den bästa servicen och snabb leverans.


Messis förälderlag Newell, gammal pojke släppte en speciell tröja, Messias namn och den 10: e trycks på bröstet. Messi från 1994 till 1999 i Newell gamla pojkar echelon träning och tävling, gick med i Barcelona år 2000. Lionel Messi har sagt att det är en barndoms önskan för Newells gamla pojke. Messias son hade också korsat Newells gamla pojkejersey. Newells gamla pojke tryckte också en slogan på Messi fotbollströja: "Din önskan är vår dröm" och uttrycker hopp om att Messi kan gå med i Newells gamla pojke innan han går i pension.Billiga fotbollströjor barn med tryck, stolt över att ha ditt namn och nummer på din rygg.

Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!